fbpx Skip to content

Flerfunktionsbearbetning

På LBY Tech är vi specialiserade på att använda avancerade tekniker för att effektivt och precist bearbeta olika material och skapa komplexa detaljer. Våra tjänster inom flerfunktionsbearbetning är designade för att möta och överträffa våra kunders förväntningar när det gäller kvalitet, precision och leveranstid.

Flerfunktionsbearbetning innebär att vi använder avancerade maskiner, som vår Mazak Integrex i-220S, för att utföra flera bearbetningssteg på en och samma detalj i en enda maskin. Detta minskar ställtider och genomloppstider avsevärt, vilket resulterar i ökad effektivitet och snabbare leveranser.

Hur arbetar vi?

Vår maskinpark är utrustad med den senaste teknologin och våra operatörer är erfarna och välutbildade för att kunna utnyttja maskinerna till fullo. Vi bearbetar olika material, inklusive metall, plast och kompositmaterial, och skapar detaljer med hög precision och noggrannhet.

Fördelarna med flerfunktionsbearbetning sträcker sig bortom bara minskade genomloppstider. Genom att utföra flera bearbetningssteg i en enda maskin minskar vi även risken för fel och ökar produktiviteten. Detta resulterar i kostnadsbesparingar för våra kunder och ökad konkurrenskraft på marknaden.

Flerfunktionsbearbetning
Flerfunktionsbearbetning
Flerfunktionsbearbetning

Låter detta intressant?

Följ oss!
Kvalitet i fokus

På LBY Tech strävar vi alltid efter att leverera högkvalitativa resultat som uppfyller och överträffar våra kunders förväntningar. Vi förstår vikten av att ha tillgång till pålitliga och effektiva bearbetningstjänster.

Kontakta oss

Kontakta oss idag för att diskutera era unika behov och hur vi kan göra för att möta era krav och överträffa förväntningarna. Vi står alltid redo att guida dig genom varje steg av processen och leverera effektiva och kostnadseffektiva lösningar för din tillverkning.

Med oss kan du alltid vara säker på att du får pålitliga och högkvalitativa resultat. Så låt oss ta hand om dina bearbetningsbehov och se till att dina projekt når nya höjder av prestanda och kvalitet. Kontakta oss idag så hjälper vi er!

Vad mer erbjuder vi?
Begär offert