fbpx Skip to content

Vi har en modern maskinpark inom svarvning och fräsning. Vi är i nuläget främst inriktade mot tillverkning i små och medelstora serier.

Inom företagets väggar kan vi erbjuda tillverkning av komplett produkt. Vi har egna tillverkningsresurser inom verktygstillverkning, vattenskärning samt en komplett maskinverkstad för svarvning och fräsning. Vi kan erbjuda montering och lagerhållning i våra produktionslokaler på sammanlagt ca 1800kvm.

Vi har investerat i en Multiplex 6200Y med en Portalrobot. Maskinen har dubbla spindlar och dubbla revolvrar med drivna verktyg och Y-axel. För er som har behov av lite större serier ca 100- i dimensioner kring D50-D150 så kan vi erbjuda den mest rationella bearbetningen som finns att erbjuda idag. Maskinen kan bearbeta detaljer ca 40% snabbare än vad tradionell bearbetning kan erbjuda i och med att samtidig bearbetning sker i båda maskinens spindlar. Till detta kommer även Robotbestyckningen som möjliggör obemannad bearbetning i stor utsträckning. Just nu så finns det möjlighet att lyfta in mer beläggning i denna maskin.

Läs hela vår maskinpark här