fbpx Skip to content

Ljungby Verktyg AB byter namn till LBY Tech AB

Ljungby Verktyg AB byter namn till LBY Tech AB

Från och med 150301 så byter vi namn till LBY Tech AB. Anledningen till detta är att vi expanderar kraftigt inom Legobearbetning och Vattenskärning. I samband med namnbytet lanseras även en ny hemsida där våra huvudområden kommer att beskrivas mer utförligt. Under samlingsnamnet LBY Tech AB har vi nu Ljungby Verktyg, Ljungby Legoteknik samt Ljungby Vattenskärteknik. Vi har egna resurser inom verktygstillverkning, svarvning, fräsning samt vattenskärning. Vi har en mycket modern maskinpark och vi kan erbjuda komplettbearbetning såväl som komponentbearbetning.

Vi vill också särskilt lyfta fram Ljungby Vattenskärteknik där vi nu har kapacitet både för precisionsvattenskärning med en maskin från svenska Finepart. Vi har även två st maskiner från Kimtech med en kapacitet på 2x3m.

”Namnbytet kommer inte att innebära några förändringar för befintliga kunder och  leverantörer. Allt finns under samma org. Nr . Det vi hoppas framöver är att genom namnbytet blir det lättare att marknadsföra våra områden inom Legoteknik samt vattenskärning. Vi hoppas att vi kan locka nya kunder i och med detta. (Mattias Håkansson VD/ägare)”