fbpx Skip to content

Vi söker Produktionsplanerare

Om Företaget

Vi är ett snabbväxande och modernt företag med tre inriktningar, Verktygstillverkning, Legotillverkning inom svarvning och fräsning samt vattenskärning. Just nu så expanderar framförallt vår legotillverkning väldigt mycket och vi behöver förstärka vår planeringsfunktion.

Just nu så är vi 9anställda och omsätter ca 15milj. Vi planerar att fortsätta vår tillväxt inom de kommande åren och vi kommer att investera både i att förstärka vår redan moderna maskinpark och ser även behov att förstärka vår bemanning.

Arbetsuppgifter

Som produktionsplanerare ansvarar du för planeringen av vår produktion. Du kommer att vara en mycket viktig länk mellan produktionen och våra kunder. Du kommer att ta emot och lägga in kundordrar i vårt affärssystem. Du skall övervaka, och vid behov ändra produktionsplaner, för att säkerställa att vi kan leverera när vi lovat.

Du skall också ansvara för att ta hem material. Andra uppgifter som kan bli aktuella är produktionsberedning, ansvara för delar av vårt ISO system samt kontakter med våra underleverantörer.

Din Profil

Du som söker dig till oss har en relevant gymnasieutbildning samt erfarenhet inom produktionsplanering sedan tidigare arbeten. Meriterande är om du har en eftergymnasial utbildning inriktad mot produktion. Vi arbetar idag med Affärssystemet Monitor och har du erfarenhet av detta system så är det också en stor fördel.

Bakgrund och Personliga egenskaper

Personen som vi söker är strukturerad och ödmjuk för förändringar. Du ser positivt på samarbete och tycker om att diskutera fram förbättringar med dina kollegor. Du kan ta egna initiativ och har ett driv där du alltid värderar leverans till kund högt då du har ett intresse för att förbättra en verksamhet och du tycker om att få vara med och utveckla ett företag. Du har en mycket god fallenhet för planering, du är lösningsfokuserad samt att du har en utvecklad kommunikationsförmåga. Mycket goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.

Villkor

Heltid eller enligt ök (Beroende på sökandes bakgrund och förutsättningar kan vi erbjuda lösningar)

Kollektivavtal, Månadslön, Tillträde efter överenskommelse

Kontaktperson

Mattias Håkansson