fbpx Skip to content
Vattenskärning av plåt

Hos oss erbjuder vi två olika varianter av vattenskärning av plåt för att möta olika behov och krav. För de som arbetar med tjockare material och prioriterar hållbarhet, använder vi en toppmodern maskin från Kimtech, utrustad med robusta munstycken som säkerställer kraftfull skärning. Trots dess imponerande styrka kan den kompromissa lite på finjusteringarna av toleranser. Å andra sidan, för de som söker den absolut finaste precisionen, presenterar vi Microvattenskärmaskinen från Finepart. Denna avancerade maskin är specialiserad på att skära genom tunnare material med enastående noggrannhet.

Fördelar

En av fördelarna med vattenskärning av plåt är den höga graden av flexibilitet det erbjuder. Genom att enkelt kunna växla mellan att använda enbart vatten eller abrasivt vattenskärning kan vi anpassa oss till olika material och tjocklekar utan att behöva byta utrustning eller göra omfattande justeringar.

I vår maskinpark finner du maskiner för vattenskärning från ledande tillverkare som Finecut och Kimtech. Dessa maskiner är utformade för att leverera högsta möjliga precision och prestanda men även att varje skärning är exakt och av hög kvalitet.

Vattenskärning plåt
Vattenskärning plåt
Vattenskärning plåt

Låter detta intressant?

Följ oss!
Din partner för vattenskärning av plåt

Genom att kombinera avancerad teknik med expertis och erfarenhet kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar för vattenskärning plåt som uppfyller och överträffar våra kunders förväntningar. Oavsett om det handlar om små detaljer eller storskaliga projekt kan du lita på oss för pålitlig och högkvalitativ vattenskärning av plåt.

Kontakta oss

Kontakta oss för att diskutera dina behov och önskemål inom vattenskärning plåt. Oavsett om det handlar om enstaka skärningar eller storskaliga produktioner, är vi här för att erbjuda skräddarsydda lösningar som uppfyller dina specifika krav. Vi är redo att hjälpa dig genom varje steg av processen, från koncept till färdig produkt. Med vår höga precision och kvalitet kan du lita på oss för att leverera resultat som överträffar dina förväntningar. Låt oss ta dina vattenskärningsprojekt till nästa nivå!

Vad mer erbjuder vi?
Begär offert